Jeugdvoetbaldagen bij DoCoS druk bezocht

Jeugdvoetbal
Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

Tijdens de herfstvakantie zijn de jeugdvoetbaldagen bij DoCoS zeer in de smaak gevallen. Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door groot aantal kinderen. Bij DoCoS is het organiseren van voetbalactiviteiten voor de jeugd een belangrijk speerpunt.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen zijn om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver-methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van deskundige keeperstrainers.

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

 

 

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving. Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werden door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken. Tachtig jeugdvoetballers uit Leiden en omstreken gingen moe maar voldaan huiswaarts.

Verenigingen, die belangstelling hebben in  geheel verzorgde jeugdvoetbaldagen, kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

 

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner