Play2improve-voetbaldagen deze zomer bij UVS

Jeugdvoetbal
Rurh gold artikelbanner
Mooi artikelbanner

Deze zomervakantie is de eerste editie van de Play2Improve-voetbaldagen bij UVS. Van dinsdag 15 tot donderdag 17 augustus krijg jij de mogelijkheid om jezelf een echte profvoetballer te voelen. In je eigen Play2Improve trainingstenue zul je leren kappen en draaien als Messi, schieten als Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva. Het voetbalkamp zal in het teken staan van professionele techniektraining; functionele techniek, tactiek en plezier staan centraal!

De trainingen, verzorgd door gekwalificeerde trainers, zijn gevarieerd en uitdagend voor elke voetballer. Elke speler krijgt voldoende individuele aandacht om het maximale uit zichzelf te halen. Alle spelers tussen 7 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven. De Voetbaldagen zijn niet clubgebonden. Spelers die lid zijn van een andere vereniging of in aanraking willen komen met de voetbalsport zijn ook van harte welkom!

Benieuwd naar een impressie?

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp?

• Spelers worden opgeleid door gediplomeerde en ervaren trainers

• De trainingsgroepen zijn klein waardoor er veel individuele aandacht is

• Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau

• Spelers beleven een leerzame en gezellige Voetbaldagen

• Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving

De kosten voor de Voetbaldagen bedraagt € 109,-. Dit is inclusief het kledingpakket, sportlunch en diploma.

Ook meedoen aan het leukste voetbalkamp van de zomervakantie? Schrijf je snel in via www.Play2Improve.nl

Facebook Wil jij meedoen met het leukste voetbalkamp van de zomervakantie? Van 15 tot 17 augustus organiseert Voetbalacademie Play2Improve een Voetbal 3-daagse op de velden van UVS. Train als een echte prof en haal het maximale uit jezelf! Ga naar http://play2improve.nl/evenementen-zomervakantie/ voor meer informatie en inschrijven.

Twitter Doe mee met het leukste voetbalkamp van de zomer! 15 tot 17 augustus organiseert Play2Improve de Voetbaldagen bij UVS. Train als een echte prof en haal het maximale uit jezelf! Ga naar http://play2improve.nl/evenementen-zomervakantie/ voor meer informatie en inschrijven.

 

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner