UVS-jeugd verdedigt Leidse eer tijdens de Lex Schoenmaker Cup

Jeugdvoetbal
Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

Na een lange en intensieve voorbereiding wordt in de regio Den Haag de eerste editie van de Lex Schoenmaker Cup georganiseerd. Met dit toernooi wordt Lex Schoenmaker, die ontzettend veel betekend heeft en nog steeds betekent voor het voetbal in Den Haag, het eerbetoon geven dat hij op grond van deze verdiensten verdient. Op zondag 28 mei zal er op het complex van Forum Sport in Voorburg worden gestreden om de Lex Schoenmaker Cup.

Maar liefst 32 JO11 teams maken zich op voor het toernooi waarbij plezier voorop staat, maar waarbij het prestatieve aspect niet vergeten zal worden. De deelnemende clubs zijn ADO Den Haag, Blauw Zwart, Concordia, Den Hoorn, DHC, Die Haghe, DSVP, DUNO, DWO, Forum Sport, GDA, Graaf Willem II/VAC, HBS, HVS ’10, HVV, KMD, Laakkwartier, Lyra, Naaldwijk, Nootdorp, Oliveo, Quick Steps, Quintus, Scheveningen, Spartaan ’20, SVC ’08, UVS, VELO, Vredenburch, VUC, Westlandia en Wippolder.

De aanvang van het toernooi is 09.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het talent van de toekomst en met eigen ogen te aanschouwen hoe mooi jeugdvoetbal kan zijn.

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner