Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Koetshuis Cup, 14 maart: Voorschoten’97 (zo)-UVS

Duke of Oz artikel
Mooi artikelbanner

Vanavond wordt de vierde wedstrijd gespeeld in de knock-out fase van de Koetshuis Cup. Nadat Oegstgeest, Voorschoten’97 (za) en FC Boshuizen zich al plaatsten ten koste van respectievelijk Koudekerk, ASC en SJZ, is het nu de beurt aan de zondagtak Voorschoten’97 en UVS. Ofwel een zondagderdeklasser tegen een zaterdagtweedeklasser. De ploeg van Huib van Oostrom Soede plaatste zich als nummer twee achter FC Rijnvogels 2 in poule E en de formatie van Jeroen Hoefnagel werd ongeslagen eerste in poule D in de voorronde. In competitieverband rukte Voorschoten’97 door drie zeges op rij op naar de subtop, terwijl de Leidse ploeg twaalfde staat in 2C. De wedstrijd op sportpark Adegeest begint om 20 uur en staat onder leiding van Remco van der Ploeg.

Na deze knock-out zal de kwartfinale plaatsvinden. Drie clubs zijn daar dus al zeker van. Vanavond en op de komende drie dinsdagen zal duidelijk worden wie de acht overgebleven clubs zullen zijn. De stand van zaken m.b.t. de kwartfinale is vooralsnog als volgt:

Foreholte/FC Rijnvogels 2- Voorschoten’97 (za)

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Oegstgeest-DoCoS/FC Rijnland (zo)

Kagia/Valken’68- FC Boshuizen

DOSR/Lugdunum- Voorschoten’97 (zo)/UVS

De kwartfinales zullen worden gespeeld in april. De speeldata zullen in overleg met de clubs worden vastgesteld. Volg deze website voor up-dates aangaande deze tweede editie van de strijd om de Koetshuis Cup!!

Note redactie: morgen uiteraard weer een uitgebreid verslag van het duel tussen Voorschoten’97 (zo) en UVS!!

 

OWN artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten