Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Speeldata halve finale Koetshuis Cup nog niet bekend

Rurh gold artikelbanner
Mooi artikelbanner

Er zijn nog drie wedstrijden te spelen in de Koetshuis Cup. De datum voor de laatste ontmoeting staat vast. De twee overgebleven ploegen zullen ons zesde Event luister bijzetten met de finale bij Valken’68 in Valkenburg. Dat zal gebeuren op zaterdag 17 juni. De wedstrijd zal, onder voorbehoud, beginnen om 17.30. Het programma en de definitieve tijden zullen spoedig worden gepubliceerd. De halve finales stonden gepland voor woensdag 24 mei en 31 mei.

Op die eerste avond speelt Ajax echter de finale van de Europa League en daarnaast speelt DoCoS nog nacompetitievoetbal. In afwachting van de afloop daarvan wordt een nieuwe datum vastgesteld voor het treffen tussen DoCoS en Lugdunum. FC Boshuizen treedt in principe nog wel aan op woensdag 31 mei tegen FC Rijnvogels 2. De Leidse club speelt echter eveneens in de nacompetitie en daarom bestaat de kans dat ook dit duel op zal schuiven naar juni. Zodra de potlood vervangen kan worden door de pen, en er overleg is geweest met de betrokken clubs, zullen de definitieve data worden gecommuniceerd via deze website en andere social media.

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten