Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LAV Cup, poule A: Geen winnaar bij FC Rijnvogels (res) versus FC Boshuizen

Drankenhandelleiden artikelbanner
Duke of Oz artikel

LAV-Cup, poule A- In de groepsfase kwamen de winnaars van de voorbije edities tegen elkaar uit. FC Rijnvogels won de eerste versie van de toen nog Koetshuis Cup en vorig seizoen ging de beker met de grote oren mee naar de Boshuizerkade. Na een onderhoudende pot werd het in Katwijk 2-2, waarbij de thuisploeg een erg fraaie goal scoorde via Joey Ko na de pauze. Hij verschalkte van grote afstand doelman Mitchell Zandbergen, die eerder ook speelde voor de Kooltuinbewoners.

Trainer Stefan Schaafsma namens de thuisploeg: ,,Oprecht een leuk potje. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het een inmaakpartij zou worden. Wij speelden met jongen uit 2 en 3 en FC Boshuizen is natuurlijk een erg goed voetballende ploeg. Bij rust stond het 1-2 en ik moet eerlijk zeggen dat ze na de rust ook uit hadden kunnen of moeten lopen naar 1-4 of zo. Dat lieten ze na en via die goal van Ko werd het gelijk en zelfs de 3-2 was uiteindelijk nog mogelijk. Dit is voor ons een prima resultaat. Een teamprestatie waar ik wel enigszins trots op ben. We speelden compact en dat pakte goed uit. Ik heb bij FC Boshuizen een speler gezien die de honderd meter in pakweg twee tellen loopt en zo zijn er wel meer kwaliteiten aan boord bij de eersteklasser. Dan is 2-2 natuurlijk bemoedigend voor ons. We zien uit naar Noordwijk zaterdag, onze volgende wedstrijd voor de LAV Cup.”

Collega Jasper de Muijnck: ,, Een aardige wedstrijd waarin we speelden met spelers die speelminuten moesten maken omdat ze vaak op de bank zitten of van blessures terugkomen. Dit vulden we aan met spelers uit het tweede. Zoals bekend kampen we al tijden met veel geblesseerde spelers dus het is wat puzzelen en improviseren, maar met dit soort wedstrijden is niets mis. Als trainer word je er altijd wijzer van.”

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Scoreverloop: 0-1 Baris Akdil, 1-1 Robin van Dijk, 1-2 Sepehr Safi, 2-2 Joey Ko.

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten