Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LAV Cup, poule A: Reserves FC Rijnvogels langs reserves Noordwijk

Mooi artikelbanner
ALV artikelbanner

LAV Cup, poule A- Voor de reserves van FC Rijnvogels en Noordwijk stond de tweede ontmoeting op de rol in deze week voor de LAV-Cup. De Katwijkers speelden in hun eerste duel gelijk tegen FC Boshuizen, terwijl Noordwijk DoCoS terugwees. Op de Kooltuin trok de formatie van Stefan Schaafsma met 3-1 aan het langste eind. In deze poule zijn al zes van de zeven ploegen van de nul af. Enkel UVS, dat pas eenmaal speelde, wacht nog op een zege.

Schaafsma over de overwinning: ,,Voor de rust speelden we nog wel aardig en kregen we ook de nodige kansen. De 2-1 tussenstand was een magere afspiegeling. Na de rust was er niet veel meer aan. Beide ploegen haalden hun niveau niet meer en de wedstrijd bloedde dood. Wel scoorden we nog eenmaal en zo doen we volop mee om de volgende ronde te bereiken.”

Voor de thuisploeg scoorde Thijs van Kruistum drie doelpunten en het was dan ook niet verwonderlijk dat Ronald Meijer van Noordwijk zijn naam liet vallen. ,,Een prima, slimme spits waar we het heel lastig tegen hadden. Bij de eerste twee tegengoals ging het wel om persoonlijke fouten en daardoor speelden we een moeizame pot. Toch hebben we na onze aansluitingstreffer van Ouassim Bakiri nog wel kansen gehad op de gelijkmaker. Ons team zag er fors anders uit dan tegen DoCoS. Het eerste van ons speelde voor de districtsbeker en de trainer wilde diverse spelers benutten uit het tweede om hen te belonen. Ik begreep dat FC Rijnvogels ook moest improviseren overigens. Al met al was het dit keer niet goed genoeg om te winnen (in competitieverband werd het eerder 2-0 voor Noordwijk, red.), maar ook deze wedstrijd wil ik betitelen als ‘nuttig’.”

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten