Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LAV Cup, poule A: reserves Noordwijk eenvoudig langs DoCoS

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

LAV Cup, poule A-Het was een makkelijk avondje voor Noordwijk onder 23 of de reserves zo u wilt. DoCoS was niet bij machte gebleken het de thuisploeg serieus lastig te maken (3-0). Trainer Nico van der Salm van de Leidenaren aan het woord:  ,,Een simpel verhaal, zij waren vanavond een maatje te groot en zeker in de eerste helft hadden we weinig te vertellen. In de tweede helft begon het beter te draaien, maar DoCoS kon het verschil niet maken. Toch ben ik wel tevreden over vanavond. We hebben een best wel brede selectie met min of meer gelijkwaardige spelers en in zo’n  wedstrijd als deze kun je weer eens anderen in de beginopstelling zetten. Ook kon iemand als Nils Slingerland na zijn blessure weer minuten maken. Het verlies doet er dan ook minder toe.”

Teammanager Ronald Meijer van Noordwijk: ,,Ik vond de 3-0 een juiste uitslag. De eerste helft hebben we gedomineerd en zetten DoCoS vast op eigen helft. In de tweede helft lieten we de teugels wat vieren en kwamen de Leidenaren terug. Meer dan wat kansjes leverde dat niet op. Onze selectie herbergt genoeg kwaliteit en dat zag je vandaag terug op het veld. We doen voor het eerst mee met deze cup en ik vind het een aanwinst. Ik kijk al uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen de reserves van FC Rijnvogels.”

Voor Noordwijk was dit de eerste confronatie en dus staat de teller nu op drie punten. DoCoS kwam al tweemaal eerder in actie. Van zoewel RCl als van AVV Alphen werd met 2-1 gewonnen. De Leidse ploeg blijft daardoor (vooralsnog) de dans leiden in deze poule met zes punten uit drie wedstrijden.

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Noordwijk (reserves)- DoCoS   3-0  (2-0). 10. Van der Meij 1-0, 37. Hopstaken 2-0, 56. Van der Meij 3-0.

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten