Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

LAV Cup, poule B: Foreholte geeft Voorschoten ’97 (za) flink klop

Brasserie Park
Rurh gold artikelbanner

LAV Cup, poule B- Foreholte heeft de eerste zege in de LAV Cup te pakken. Na de 1-0 nederlaag tegen Lugdunum boekte het team van trainer Marcel IJzendoorn dinsdagavond een opvallende 5-1 zege op de zaterdag van Voorschoten ’97. ,,We speelden met nul spelers die normaal gesproken in de basis staan”, verklaarde trainer Marcel de Hoogt, die André Lourens op de bank verving bij de Voorschotenaren.

,,We hebben er bewust voor gekozen om met het tweede te spelen en wat jongens uit de A, omdat het eerste nu aan een goede reeks bezig is. De competitie is op dit moment even belangrijker. De nederlaag was misschien wel wat geflatteerd, zeker ook omdat wij in de eerste helft één keer op de paal en lat schoten.”

Christian Guijt zette de Voorhouters in de eerste helft op 1-0. Na rust bouwde Foreholte de voorsprong verder uit naar 4-0 via treffers van Jesse Tijssen (2) en opnieuw Guijt. Justin van Dijk deed nog wat terug (4-1), waarna Ralph Schiebroek de eindstand bepaalde op 5-1. ,,Na rust was de organisatie weg bij ons, mede veroorzaakt door een aantal wissels”, vertelde De Hoog.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner

De winnende trainer IJzendoorn zag zijn ploeg overtuigen. ,,De zege is wel lekker, zeker gezien de huidige stand in de competitie. Ik heb ook vijf basisspelers laten spelen die wat minder in hun vel zitten. Ik hoop dat deze overwinning ons helpt.”

Bekijk hier de groepsindeling, het volledige wedstrijdschema en de uitslagen van de LAV Cup (voor zover bij de organisatie bekend).

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten