Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nog te plannen wedstrijden voor LAV-Cup

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

LAVCup- Het toernooi is inmiddels een aantal weken onderweg en de meeste wedstrijden staan gepland. Echter, nog niet alle duels staan vast en de organisatie acht het wenselijk dat er z.s.m. afspraken worden gemaakt. De groepsfase moet uiterlijk zaterdag 27 januari gespeeld zijn. Bij voorkeur echter eerder! Het is uiteraard niet te voorspellen wat Koning Winter zal doen dus alle wedstrijden kunnen maar gespeeld zijn voor de herstart van de competitie EN de loting (woensdag 31 januari). Over die loting spoedig meer. Bij mogelijke vragen over het toernooi: contact ons via redactie@leidenamateurvoetbal.nl of Arie Koeman (06-85201699). Hieronder de bij ons nog openstaande wedstrijden. Gaarne zsm communicatie in deze!

Poule B: Lugdunum-Ter Leede (res)

Poule C: Meerburg-Football Factory,LSVV’70-Meerburg, SJZ-Football Factory, Football Factory-LSVV’70

Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner

Poule D: ASC-Koudekerk, VVSB-ASC, VVSB-UDO

Poule E: Roodenburg zo- Voorschoten’97 zo, Roodenburg za-Roodenburg zo, Roodenburg za- Voorschoten’97 zo, Roodenburg zo- Stompwijk’92.

Mocht een duel al wel gepland zijn dan graag zsm doorgeven!!

OWN artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten