Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

KNVB tovert weer konijn uit de hoed: RCL en Oegstgeest in de herkansing

Brasserie VIS artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Na de regelrechte soap aangaande een beslissingswedstrijd tussen FC Boshuizen en VELO kan er weer een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd aan de alsmaar voortdurende nacompetitie. Het treffen tussen de Leidenaren en de ploeg uit Wateringen ging uiteindelijk niet door, maar RCL en Oegstgeest lijken alsnog opgetrommeld te worden voor een beslissingswedstrijd. Nieuwenhoorn en RCL krijgen namelijk alsnog een kans op een plek in de zaterdag eerste klasse. Oegstgeest en Linschoten strijden als beste verliezers uit de nacompetitie van de vierde klasse voor een extra ticket in de zaterdag derde klasse. Door het wegvallen van Haaglandia is er in zowel de eerste, tweede als derde klasse nog een plek beschikbaar. Naar alle waarschijnlijkheid worden de duels aanstaande zaterdag op neutraal terrein gespeeld. Tijden en andere informatie volgen zodra er nieuws is vanuit de KNVB.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

One Comment

  1. Rene Huis in 't Veld

    12 juni 2017 at 22:26

    In een woord: ‘Schandalig’ …!!! Driekwart jaar weet district West 2 al dat er een ploeg te weinig is in de zaterdag eerste klasse en nu pas komen ze met troostfinales aanzetten. De overschrijvingstermijn verstrijkt deze week en ook waren enkele betrokken verenigingen al gestopt met hun trainingen. Het wordt naar mijn mening tijd voor een nieuwe competitieleider in district West 2 die de clubbelangen beter behartigd. Vorig seizoen waren de competitieprogramma’s te laat, dit seizoen hebben we al de ‘soap’ van het wel-of-niet doorgaan van VELO-Boshuizen gehad en nu dit…??? District West 2 is kennelijk het ‘zorgenkindje’ van de KNVB geworden.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten