Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorschoten ’97 gastheer KNVB 7×7-toernooien

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

De successenvolle toernooien 7×7-, 35/45+ mannen- en 20/30+ vrouwenvoetbal gaan weer van start. Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB ook dit jaar weer de populaire 7×7 35/45+ mannen- en 20/30+ vrouwentoernooien. Steeds meer 35/45-plussers en 20/30-plussers halen de voetbalschoenen uit de wilgen. Zo stonden er vorig jaar ruim vijfduizend voetballers aan de aftrap van deze toernooien. Voorschoten ’97  is op vrijdagavond 19 mei gastheer van een 7×7 35/45+ mannen- en een 7×7 20/30+ vrouwentoernooi.

Het 7×7-voetbal is bij Voorschoten ’97 niet onbekend. Momenteel heeft de club uit Adegeest al een herenteam, en drie damesteams in de vrijdagavondcompetitie voetballen. Gedurende deze competitie wordt er 8 maal per jaar (4x najaar, 4 x voorjaar) tegen diverse tegenstanders gespeeld, waarbij elk team in de competitie eenmaal als gastheer fungeert.

Het KNVB-toernooi op 19 mei is een uitgelezen kans om kennis te maken met het in de lift zittende 7×7-voetbal en is tevens een leuke afsluiting van het reguliere voetbalseizoen. De spelers/speelsters hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc. Na afloop van het toernooi zal Voorschoten’97 voor een gezellige derde helft zorgen.

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis

Inschrijven is mogelijk tot en met 2 mei en kan digitaal via de website www.knvb.nl/doe-mee/voetbalvormen/7×7/7×7-toernooi-19-mei-2017.

 

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten