Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In gesprek met Randy Wolters i.v.m. nominatie

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

De Leidse Sportfederatie heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Leidse sportprijzen 2016. Die worden op 10 februari uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Aalmarktzaal.Er zijn genomineerden in verschillende categorieën. Voor sportploeg van het jaar komen ZVL-Hawabo (waterpolo), LSG (schaken) en het Leiden Atletiek Cross team in aanmerking. Sportvrouw van het jaar wordt roeister Nicole Beukers, hardloopster Tessa van Schagen of baanwielrenster Laurine van Riessen. Om de titel sportman van het jaar strijden roeier Boudewijn Röell, atleet Noah Schutte en voetballer Randy Wolters. Ook wordt de beste coach van 2016 gekozen. Het gaat daar tussen roeicoach Nienke van Zijp, waterpolocoach Tim van der Meer en atletiekcoach Martijn de Lange. De beste aangepaste sporter van 2016 wordt atlete Lucinde Wiersema, rolstoelbasketbalster Evelyn van Leeuwen of wielrennen Annika van der Meer. Vanaf zaterdag 14 januari kan er via de website van het Leidsch Dagblad worden gestemd op de publieksprijs.

Reanne van Kleef van mediapartner Sleutelstad FM sprak begin deze week met Randy Wolters, hier te beluisteren (en later meer…)

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten