Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Cursus coachen van jeugdspelers bij DoCoS

Brasserie VIS artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Binnenkort start een unieke cursus bij DoCoS waarbij het coachen van jeugdspelers centraal zal staan. De meeste jeugdspelers hebben wekelijks te maken met twee trainingen en een wedstrijd. Door hierbij gestructureerd te werk te gaan wat betreft training en coaching zal het leereffect sterk toenemen.

Omdat coachen bepalend is voor zowel het plezier, de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van de jeugdspelers individueel en in teamverband is dit een belangrijk aandachtspunt voor de jeugdopleiding van de vereniging.  De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen om via specifieke scholing en begeleiding van jeugdtrainers en jeugdleiders de jeugdopleiding op een gestructureerde en eenduidige wijze te laten plaatsvinden op een wijze die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de club. Maatwerk is hierbij het vertrekpunt.

CURSUSINHOUD:

– Begeleidend coachen
– Situatief coachen
– Wedstrijdgericht coachen
– Individueel coachen
– Ontwikkeling spelers
– Lezen van voetbal
– Positief coachen
– Interactief coachen
– Prioriteren
– Gestructureerd coachen

DOELGROEP:

– Trainers
– Leiders
– Coaches

Ideaal om het totale jeugdkader collectief te scholen op de eigen locatie van de vereniging. Omdat het niveau van de jeugdopleiding afhankelijk is van het niveau van het totale jeugdkader is scholing op maat essentieel.
Er wordt volledig rekening gehouden met de visie en het beleid van de vereniging. Dit levert het gewenste maatwerk op. Verenigingen die ,vrijblijvend, nadere informatie wensen kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Van: Jeugdvoetbalopleiding

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten