Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Geslaagde interne jeugdtrainerscursus bij VV Leiden (advertorial)

Brasserie Park
Brasserie VIS artikelbanner

De voetbalvereniging uit Leiden kiest nadrukkelijk voor het optimaliseren van haar jeugdopleiding.Het eerste elftal is onlangs gepromoveerd, maar de jeugd wordt niet uit het oog verloren. Aan de jeugd wordt achter de schermen hard gewerkt. De afgelopen periode werd namens www.jeugdvoetbalopleiding.nl een interne jeugdtrainerscursus georganiseerd. Jeugdvoetbalopleiding is zowel in Nederland als België actief bij een groot aantal verenigingen.

Dankzij de clubspecifieke benadering ontstond er veel interactie en via de praktijkgerichte werkwijze konden de
jeugdtrainers van vv Leiden de gewenste progressie boeken. De cursisten hebben in drie avonden op eenduidige wijze een basis geleerd om de jeugd binnen vv Leiden een aantrekkelijke en uitdagende training aan te bieden.
Met name de circuit-training was van hoog niveau en had zowel veel intensiteit, variatie en succesbeleving!

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

De jeugdtrainers hebben veel kennis opgedaan en de onderlinge samenwerking is sterk toegenomen. Verenigingen die meer willen weten over de scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Met sportieve groet,

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

OWN artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten