Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding organiseert landelijke jeugdtrainersavond

Rumling bouw artikel
Vergulde vos artikelbanner

Op vrijdag 10 maart zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden. De opzet is zeer praktijkgericht. Deze unieke avond zal plaatsvinden op het complex van Altior. Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Speciale aandacht zal geschonken worden aan de ontwikkeling van
spelers op technisch gebied.

ZIE FILMBEELDEN:
https://youtu.be/qAivx4nVrzk

Techniektraining is onmisbaar binnen de opleiding van jeugdspelers.Het praktijkgerichte programma omvat niet alleen een demo met spelers maar tevens kunnen de trainers zelf de voordelen van de trainingsaccenten beleven dankzij een training voor de trainers. Trainers die niet op het veld kunnen mee doen maar willen kijken zijn uiteraard ook welkom.

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner

Aandachtspunten:
– Rekening houden met leeftijdsgroep
– Rekening houden met niveau
– Organiseren van de training
– Intensiteit training optimaliseren
– Trainen vanuit doelstellingen
– Individuele ontwikkeling
– Talentontwikkeling
– Techniektraining
– Relatie training-wedstrijd
– Thema gericht trainen

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen.
Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal.
Waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Programma jeugdtrainersavond op vrijdag 10 maart 2017

Doelgroep: trainers en coaches actief binnen het jeugdvoetbal.

19:00 Inleiding
19:15 Trainen jeugdspelers in de praktijk (demo op veld)
20:30 Pauze
20:45 training voor trainers
21:45 Visie
22:00 Afsluiting

De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl. De kosten voor deze interactieve en praktijkgerichte avond bedragen €15,- per persoon. Vooraf aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over onze visie en werkwijze. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

TECHNIEK-OEFENSTOFBOEK GRATIS!

Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u GRATIS het NIEUWE oefenstofboek,digitaal, met enorm veel oefenstof gericht op de technische ontwikkeling van jeugdspelers. Ideaal om alle jeugdtrainers op gestructureerde wijze de jeugd
op te leiden. Deze avond is bedoeld om op een praktijkgerichte en interactieve wijze nieuwe inzichten op te doen en te delen.

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten