Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding verzorgt Coach-de-Coaches bij Altior

Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Binnenkort zal er tijdens de jeugdwedstrijden van Altior een coach de coaches-programma plaatsvinden.

Al jarenlang verzorgt jeugdvoetbalopleiding een clubspecifiek scholingsprogramma op maat bij Altior uit Langeraar. Omdat opleiden van jeugdspelers een vak is, blijkt dat het coachen tijdens jeugdwedstijden extra aandacht dient te krijgen. Naast de trainerscursussen, thema-avonden en train-de-trainersbijeenkomsten is er ook een speciaal programma ontwikkeld om het coachen tijdens de wedstrijden te structureren. Eerder seizoen bleek dit reeds een groot succes.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Veel verenigingen maken hier regelmatig gebruik van, om enerzijds de coaches te scholen maar ook om de jeugdspelers te behouden. De ontwikkeling en het spelplezier van de jeugdspelers staat centraal binnen de jeugdopleiding van Altior.

Veel oudere jeugdspelers haken af door de negatieve coaching van het jeugdkader tijdens de wedstrijden. Als spelers een plezierige en zinvolle coaching ervaren is de kans op ledenbehoud groter.

Zie voor nadere informatie over de diverse scholingsmogelijkheden de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

Jeugdvoetbalopleiding gaat altijd volledig uit van de wensen en behoeften van de vereniging zelf. Kortom: clubspecifiek! Verenigingen die nadere informatie willen over interne trainerscursussen, thema-avonden, Train-de-Trainers of Coaches de Coaches kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten