Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding verzorgt scholing bij DoCoS (advertorial)

Den gapender eter artikel
Sepa green artikelbanner

DoCoS wil dankzij structurele scholing van jeugdtrainers de stijgende lijn (verder) uitbouwen. De vereniging uit Leiden werkt al jaren samen met Jeugdvoetbalopleiding. DoCoS wil specifieke scholing voor alle jeugdtrainers afgestemd op leeftijd en niveau. Het bestuur hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding voor al haar jeugdspelers en heeft daarom gekozen voor een gericht opleidingsprogramma voor de jeugdtrainers en jeugdleiders. Een jaarprogramma met specifieke cursussen en bijeenkomsten voor de diverse doelgroepen.

Het niveau van een goede jeugdopleiding is immers afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers.De club  heeft gekozen voor een clubspecifieke aanpak afgestemd op de wensen en behoeften van de vereniging.  Kortom maatwerk!

Sport2000 artikelbanner
Pennenburg Loodgieterij
Brasserie buitenhuis
ALV artikelbanner

Jeugdvoetbalopleiding heeft in nauw overleg met de beleidsbepalers een scholingsprogramma samengesteld om op een interactieve en
praktijkgerichte wijze de jeugdopleiding van DoCoS (verder) te optimaliseren.

Omdat de aanpak van Jeugdvoetbalopleiding  goed is bevallen was de vraag om een vervolg-programma nadrukkelijk aanwezig.

Verenigingen die vrijblijvend nadere informatie wensen over de diverse  mogelijkheden om de jeugdtrainers en/of jeugdleiders te scholen kunnen
contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Met sportieve groet,

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek