Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

UVS-jeugd verdedigt Leidse eer tijdens de Lex Schoenmaker Cup

Rurh gold artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Na een lange en intensieve voorbereiding wordt in de regio Den Haag de eerste editie van de Lex Schoenmaker Cup georganiseerd. Met dit toernooi wordt Lex Schoenmaker, die ontzettend veel betekend heeft en nog steeds betekent voor het voetbal in Den Haag, het eerbetoon geven dat hij op grond van deze verdiensten verdient. Op zondag 28 mei zal er op het complex van Forum Sport in Voorburg worden gestreden om de Lex Schoenmaker Cup.

Maar liefst 32 JO11 teams maken zich op voor het toernooi waarbij plezier voorop staat, maar waarbij het prestatieve aspect niet vergeten zal worden. De deelnemende clubs zijn ADO Den Haag, Blauw Zwart, Concordia, Den Hoorn, DHC, Die Haghe, DSVP, DUNO, DWO, Forum Sport, GDA, Graaf Willem II/VAC, HBS, HVS ’10, HVV, KMD, Laakkwartier, Lyra, Naaldwijk, Nootdorp, Oliveo, Quick Steps, Quintus, Scheveningen, Spartaan ’20, SVC ’08, UVS, VELO, Vredenburch, VUC, Westlandia en Wippolder.

De aanvang van het toernooi is 09.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het talent van de toekomst en met eigen ogen te aanschouwen hoe mooi jeugdvoetbal kan zijn.

Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten