Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Lopend vuurtje (34), 13-19 april

Duke of Oz artikel
Rumling bouw artikel

Het 34ste Lopend Vuurtje van het seizoen 2016-2017 is daar en tevens de veertiende van 2017. Wekelijks weer de nodige nieuwtjes uit de keuken van de clubs. Wellicht niet altijd onbekend, maar er ontsnappen nu eenmaal zaken aan de aandacht van een ieder. Clubs, aarzel niet om uw nieuws te delen. Trainersnieuws? Spelersnieuws? Verbouwing? Jubilaris? Lid van Verdienste? Stuur uw informatie naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Voor het overige struint onze redactie de velden zelf ook af uiteraard. Deadline voor het volgende nummer is dinsdag 25 april voor 18 uur!

 • Reminder: de derde VoetbalQuiz wordt door onze redactie en BiBa Quiz Promotions mogelijk gemaakt in samenwerking met HomeTown Lounge in Leiden. De start zal op vrijdag 9 juni plaatsvinden om 20 uur – de inloop is vanaf 19.30 uur – en een en ander zal duren tot circa 23.00 uur. Vervolgens volgt de prijsuitreiking en uiteraard is een ieder welkom om nog na te babbelen tot 00.30 uur. De inschrijving bedraagt slechts 15 euro per team. Drank en hapjes zijn voor eigen rekening. De quizavond zal doorgaan bij voldoende belangstelling (minimaal vijfentwintig teams van vier personen). Er is plaats voor 30 teams dit jaar!! Ondertussen hebben zich al aardig wat teams aangemeld. Er zijn nog wel plaatsen!! Dus aanmeldingen gewenst. Op 10 mei wordt besloten of het een Go or No go wordt.
 • Jongstleden zondag en tweede Paasdag was het natuurlijk dé gelegenheid om met oma en de kinderen naar de meubelboulevard te gaan. Je kunt natuurlijk ook met z’n allen naar je favoriete club gaan om deel te nemen of te kijken wat er allemaal georganiseerd is. Er gebeurde heel veel bij de diverse clubs: toernooien in allerlei vormen, familiedagen en nog veel meer. Afgezien van de temperatuur werkte het weer ook nog eens mee. Wat was er zoal te doen in de regio?
 • UVS: ,,Het was maandag 17 april tweede Paasdag een enorme, gezellige drukte op het UVS complex “De Kikkerpolder” i.v.m. het UVS KIKKERPOLDER TOERNOOI 2017. Het toernooi was voor onze jongste jeugd (naast de Ukken), de JO9- en JO11-teams. Vele wedstrijden zijn er gespeeld en geen enkele wanklank. Wat een sportiviteit en spelvreugde. Dat is waar voetbal omdraait.”
 • Voorschoten’97: ,, Het D-toernooi van Voorschoten ’97 is gewonnen door Excelsior uit Rotterdam. Het Onder 12 team van de profclub uit Kralingen was in de finale met 3-1 te sterk voor de Belgische topclub Anderlecht. Het brons ging zeer verdienstelijk naar Voorschoten’97.”
 • Voorschoten’97: ,,Op zondag 9 april werd er al vroeg verzameld door de selectie van JO13 voor het Van der Sar Toernooi bij Foreholte. De jongens waren zenuwachtig, omdat onder andere Sparta, ADO Den Haag en Ajax meededen aan het toernooi. V’97 JO13 zat bij Sparta in de poule.”
 • ASC: ,,Afgelopen zondag werd onder ideale weersomstandigheden alsnog gestreden om de eervolle winst van het altijd gezellige familietoernooi bij ASC. Waar het veld op 7 januari nog door een dik pak sneeuw afgelast moest worden, was de herkansing prima getimed op een van de mooiste voorjaarsdagen. De erwtensoep werd ingeruild voor ijs en de sfeer was opperbest.” Natuurlijk zijn hebben we er maar een paar regels uitgepikt. Het volledige verslag plus foto’s en/of filmpjes zijn op de  diverse sites  te zien!!
 • Op de site van ASC schitterende foto’s uit het archief van de aloude club. Tevens de volgende oproep: ,,Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe complex van ASC willen wij, als welkomstgeschenk, een mooi magazine uitbrengen voor de leden van ASC. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die ons redactieteam willen versterken. Uiteraard willen we graag schrijverstalent, maar in het redactieteam is ook plek voor een of twee fotografen.”
 • FC Rijnvogels: ,,De Familiedagen 2017 komen steeds dichterbij en de evenementen stromen sneller vol dan verwacht. Daar zijn we heel erg blij mee. Eens in de zoveel tijd geven we een update over de evenementen die plaats gaan vinden tijdens de feestweek. De Familiedagen 2017 zijn dit jaar van vrijdag 26 mei tot en met zaterdag 3 juni.”
 • ,,Op zondag 7 mei organiseert de Oranjevereniging Leiderdorp in samenwerking met Tamarco en RCL een Bevrijdingstaptoe.”
 • SJZ: In de meivakantie kan de jeugd zich uitleven tijdens de jeugdvoetbaldag. Deze uitdagende jeugdvoetbaldag zal bij SJZ plaatsvinden op woensdag 26 april. Alle kinderen uit de C/D/E/F-jeugd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen.
 • Als de reguliere competitie is afgelopen, is het tijd voor de toernooien: een stralend zonnetje, heerlijke temperaturen en lekker voetbal. Leidenamateurvoetbal geeft ruim voor die tijd een overzicht van de toernooien van de regioclubs. Bericht ons als u een dergelijk evenement organiseert dan komt uw club op de lijst te staan!
 • UDO: ,,Voor volgend seizoen (2017 – 2018) zoeken wij nog nieuwe speelsters. Iedereen is welkom; van eredivisie tot kelderklasseniveau! Lijkt het je leuk om een van onze teams te komen versterken? Neem dan contact met ons op via een privébericht of stuur een mailtje naar udovrouwenselectie@gmail.com. Een keertje vrijblijvend meetrainen (maandag en woensdagavond van 20.00 – 21.15 uur) kan natuurlijk ook!”
 • Het houdt maar niet op voor UVS 2; de successen rijgen zich aaneen: na het kampioenschap van vorige week heeft het team zich afgelopen zaterdag ook geplaatst voor de finale van de districtsbeker. Tegenstander is WIK uit Den Haag. Op 20 mei wordt de finale gespeeld op het terrein van ARC in Alphen aan den Rijn.
 • Van 22 t/m 27 april is er kermis in de Leiderdorpse Bloemerd. Dit betekent dat er maar zeer beperkte parkeerruimte is bij RCL. Het RCL-bestuur roept daarom alle leden op om op de fiets te komen (thuiswedstrijden) en bij uitwedstrijden ergens anders te verzamelen.
 • UVS en hoofdtrainer Jeroen Hoefnagel gaan na dit seizoen uit elkaar. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de oefenmeester komend seizoen niet meer voor de groep bij UVS staan. Dit is afgelopen week, na goed overleg tussen het hoofdbestuur en trainer, besloten.
 • ,,SJZ is al haar sponsoren enorm dankbaar. Want u maakt het mogelijk om SJZ elke week weer te laten draaien. De jeugd en senioren kunnen trainen en wedstrijden spelen op goed onderhouden velden, gebruik maken van mooie kleding, een drankje drinken in onze mooie en traditionele kantine en ons sportpark ligt er altijd uitnodigend bij voor iedereen. Daarom nodigen wij u uit voor een speciale sponsoravond.” Natuurlijk staan alle details op de website van de Zoeterwoudse club.
 • Na afloop van de wedstrijd Voorschoten’97-MMO van aanstaande zondag is er een buffet aangeboden door de supporters en de veteranen. DJ Splintah begeleidt het gezellige samenzijn.
 • Welke spelers gaan uw club versterken en wie zoekt zijn heil elders? Op de spelerscarroussel van leidenamateurvoetbal elke week natuurlijk de laatste updates!
 • LeidenAmateurVoetbal.nl is nog steeds op zoek naar Vrienden! Zonder de steun van de lezers, supporters en andere volgers kan ons team het niet meer bolwerken in de toekomst. Op de homepage, bovenin, kan je je aanmelden! Samen gaan voor een toekomst. Wij willen dat graag. U ook? Voor alle duidelijkheid: dit is geen loze kreet!!!
 • Wilt u ons Event op zaterdag 17 juni bij Valken’68 ondersteunen, op welke manier dan ook…laat dit dan s.v.p. ZSM weten via redactie@leidenamateurvoetbal.nl
 • Wilt u dat er een derde editie komt van de Koetshuis Cup? Wij wel! Steun kunnen wij echter wel gebruiken om verder te kunnen komen en alle werkzaamheden te kunnen blijven verrichten. Uw support is van harte welkom. Vraag naar de mogelijkheden via redactie@leidenamateurvoetbal.nl
 • MMO heeft nog vier wedstrijden om rechtstreekse degradatie af te wenden. Alle duels moeten gewonnen worden en Warmunda mag geen punt meer pakken. De kans is dus levensgroot dat de sympathieke club uit Hoogmade volgend seizoen uitkomt in de vierde klasse. Toch hulde aan trainer Pascal Verschoor, die zijn optimisme geen moment liet varen.
 • Met ingang van het seizoen 2017/18 wordt PW Bouwgroep BV de hoofdsponsor van Kickers ‘69. Het Leimuidense bedrijf volgt Sani Cabin en Glazenwasserij Van Tol & Van Beekveld op. Afgelopen zondag is het driejarige contract getekend. Directeur Ruben Paauw, tevens speler van Kickers 3, en voorzitter Wim Buskermolen zetten hun handtekeningen. Vanaf het seizoen 2017/18 lopen alle spelers van S.V. Kickers ‘69 in een door de PW Bouwgroep gesponsord presentatiepak. Daarnaast speelt het 1e team met de naam van de sponsor op het shirt. En uiteraard is PW Bouwgroep ook mede shirtsponsor van Kickers 3.
 • Leidenamateurvoetbal.nl levert vanaf woensdag 19 april weer een bijdrage aan een pagina in het Leidsch Dagblad. De voorbije weken ging de Singelloop even voor, maar de samenwerking werd weer voortgezet met een interview met Simon Joubij, speler van DoCoS. Het interview is uiteraard terug te lezen in de krant en de wat uitgebreidere versie volgt nog deze week op deze website.

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten