Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jaap van der Plas van Quick Boys naar Valken’68

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

Vanaf volgend seizoen zal Jaap van der Plas te bewonderen zijn in Valkenburg. De Katwijker verlaat na dit seizoen ‘zijn’ Quick Boys. Bij de Katwijkse club speelde Van der Plas liefst 11 seizoenen in de A-selectie, daarin maakte hij diverse hoogtepunten mee. Zo werd hij vorig seizoen kampioen en werd hij een aantal jaren terug verkozen tot beste speler van het seizoen. Dit voetbaljaar komt de 29-jarige speler echter minder in de plannen voor van trainer Jan Zoutman. Mede daarom besloot Van der Plas te vertrekken bij de ploeg van Nieuw Zuid en uit te zien naar een nieuwe uitdaging.

Jaap van der Plas, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, heeft daarbij zijn keus laten vallen op Valken’68. Bij de Valkenburgers zal hij worden herenigd met meerdere spelers met een Quick Boys verleden. Iets dat voor Van der Plas natuurlijk een prettig weerzien zal zijn. Valken’68 is zeer verheugd dat een type speler als Van der Plas zijn kunsten wil gaan vertonen op ’t Duyfrak. De ploeg van trainer Arie van Duijn is nog volop in de race om terug te keren naar de eerste klasse en op dat niveau is zo’n speler, met zo’n drive en ervaring,  een zeer welkome versterking. Valken’68 heet Jaap van der Plas dan ook van harte welkom en hoopt dat hij het enorm naar zijn zin zal hebben in Valkenburg.

Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Bron: William Hufkens

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten