Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Koos de Haas naar VV Leiden, Mario van der Pluym terug naar FC Rijnland

Rurh gold artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Derde klasse- Gisteren heeft de KNVB dispensatie verleend aan twee spelers uit de regio. Koos de Haas heeft FC Rijnland verlaten en strijkt neer bij buurman en straks fusiepartner VV Leiden. De aanvaller scoorde tot nu toe driemaal voor de nummer 2 in 3A op zondag. VV Leiden kan de aanvallende impulsen en snelheid van De Haas goed benutten gezien de huidige voorlaatste plaats in 3A op zaterdag. Gewijzigde werkomstandigheden in het weekend wordt als reden opgevoerd door de groen-gelen. Trainer Cees van Tongeren van VV Leiden: ,,Wij verheugen ons op zijn komst en hopen dat Koos een toegevoegde waarde gaat zijn.”

Bij het team van Paul Pikaar keert Mario van der Pluym juist weer terug. De doelman vertrok aan het einde van het seizoen naar Lugdunum, maar door een aanhoudende blessure kon de doelman geen basisplaats afdwingen. Daarnaast kon Van der Pluym niet aarden in de Kikkerpolder en wilde de doelman terug naar de club waar zijn hart ligt. ,,Ik vind het heerlijk om het weer naar mijn zin te hebben bij FC Rijnland. Ik ben alweer een aantal weken aan het trainen en ben weer een heel ander mens. Het plezier staat immers voorop.”  Jeffrey Smeele is overigens de huidige eerste doelman van de Leidse zondag derdeklasser.

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Archieffoto’s: J.P. Kranenburg

 

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten