Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sluitingstermijn overschrijvingen en verzoeken tot vrijstelling

Brasserie Park
Drankenhandelleiden artikelbanner

De overschrijvingstermijn voor alle amateurvoetballers sluit dit seizoen na de eerste vrijdag van de maand maart. Ook geldt er een uiterste termijn voor een verzoek tot vrijstelling (baaldag). Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.

Overschrijvingen
Na de eerste vrijdag van de maand maart sluit de overschrijvingstermijn voor alle spelers. Dat betekent dat senioren en jeugdspelers nog tot en met vrijdag 3 maart 2017 23.59 uur overschrijving kunnen aanvragen van categorie B naar B of van categorie A naar B (zonder dispensatie, met wederzijds goedvinden).

Ook dispensatie-overschrijvingen (categorie A naar A) kunnen tot en met vrijdag 3 maart 2017 23.59 worden ingediend. De documenten betreffende de dispensaties dienen ook uiterlijk 3 maart 2017 23.59 uur bij ons binnen te zijn. Deze kunnen per e-mail worden gestuurd naar overschrijvingen@knvb.nl.

Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Alle overschrijvingsverzoeken die de KNVB bereiken na 3 maart 23.59 uur worden gezien als een verzoek tot overschrijving voor seizoen 2017/18.

LET OP:
Voor alle spelers die nog wedstrijden spelen na 3 maart 2017 en een overschrijving aanvragen geldt: Deze spelers kunnen bij een aanvraag van overschrijving, door de te verlatende vereniging nog niet worden afgemeld. De afmelding kan pas plaatsvinden na de laatst gespeelde wedstrijd van dit seizoen.

Verzoeken tot vrijstelling (baaldagen)
In de categorie B veldvoetbal is het per seizoen mogelijk per elftal/team voor één wedstrijd een verzoek tot vrijstelling (zogenoemde baaldag) in te dienen. Deze verzoeken tot vrijstelling worden in de periode van start competitie tot en met het eerste volledige weekend van de maand maart verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld.

Een verzoek tot vrijstelling moet uiterlijk op dinsdag 12.00 uur op het betreffende steunpunt binnen zijn. Voor dit seizoen worden verzoeken tot vrijstelling dus verleend tot en met het weekend van 4 en 5 maart 2017.

Bron: KNVB.nl

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten