Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Uitslagenoverzicht 3/12: ASC walst over FC Rijnland, doelpuntenregen Voorschoten’97

Rumling bouw artikel
Vergulde vos artikelbanner

Zoals elke zaterdag en zondag plaatst onze redactie niet lang na de gespeelde overzichten van de gespeelde wedstrijden. Het gros van de wedstrijdverslagen van zaterdag werd al geplaatst (Lugdunum, Oegstgeest en UDO coming up) en nu zijn de uitslagen op zondag alweer bekend van de bij LAV aangesloten clubs. ASC vermorzelde FC Rijnland in de derde klasse A en Warmunda won eveneens en is terug te vinden in de brede subtop. Voorschoten’97 was in 3B net iets spitsvondiger dan SEP: 5-6. Het grootste nieuws kam van FC Rijnland waar trainer Paul Pikaar opgestapt is als trainer (later meer).

1B: FC Boshuizen- VELO afgelast

3A: Bernardus-SJZ 3-2 (SJZ: Sleijser, Hulsbos), Warmunda-Stompwijk’92 2-1 (Kurbegovic, Dijkstra), ASC-FC Rijnland 7-0 (Schouten 4, Van Zandwijk 3)

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

3B: SEP-Voorschoten’97 5-6 (Van den Heuvel 2, Hilders 2, Van der Veldt 2)

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten