Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Aflevering 2 LeidsVoetbalKwartiertje

ALV artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Nadat het eerste Leids Voetbal Kwartiertje, een coproductie van LeidenAmateurVoetbal en Sleutelstad, enthousiast werd ontvangen is ons team aan de gang gegaan met de tweede editie. De insteek is om Leidse en regionale clubs en/of (jeugd)spelers en andere bij voetbal betrokken regiogenoten een podium te geven. Deze week werd de laatste hand gelegd aan de beelden en nu kan de tweede aflevering worden gelanceerd. Dit initiatief van Sleutelstad en LeidenAmateurVoetbal zal elke laatste week van de maand gedurende het voetbalseizoen worden uitgezonden. Zo is in elk geval het streven. De mediapartners hopen dat er op steun kan worden gerekend van adverteerders en sponsoren om zodoende programma’s te kunnen blijven maken. In principe worden de items elke maand gekozen door onze teams, maar bijdragen of suggesties zijn altijd welkom. Neem daarvoor gerust contact op met redactie@leidenamateurvoetbal.nl of sport071@sleutelstad.nl. De deadline voor ideeën voor aflevering 3 is gesteld op 10 maart aanstaande!!!

Dan nu aflevering 2:

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Note redactie: bij het item over de loting van de Koetshuis Cup wordt het schema per abuis aangegeven van de kwartfinale. Dat had moeten zijn de knock-out fase. Excuses voor deze slip of the pen. Na de komende acht wedstrijden is het toernooi wel aangekomen bij de kwartfinale..

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten