Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

26ste UVS G-Mix Toernooi op komst

Rurh gold artikelbanner
ALV artikelbanner

‘Wat goed is, moet blijven!’ Onder dit motto organiseert de afdeling G-voetbal van UVS voor de 26ste (!) keer dit supergezellige mixtoernooi. Op zaterdag 27 mei a.s. van 12.00 tot 18.00 uur wordt er gevoetbald en feest gevierd. Vanaf 16.00 uur volgt de prijsuitreiking met voor de winnaar de Johan Kwestro Wisselbokaal. Verder worden de winnaars van de Dick Kikkert Trofee, de meest waardevolle speler van het seizoen, en de Wil de Vos Trofee, beste keeper van het seizoen, bekend gemaakt.

Na de wedstrijden is er weer de traditionele disco. Tijdens dit toernooi zijn ook de discogangers van VTV en bewoners van de diverse Gezins Vervangende Tehuizen onze gasten. De deelnemende teams zijn als vanouds: Swetterhage, Rooy-Rakkers, VTV Leiden, Leidsche Boys, FC Boshuizen en 3 UVS-teams aangevuld met spelers en trainers van de diverse reguliere teams!

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Dit toernooi wordt weer mogelijk gemaakt door de nodige sponsors en begunstigers. Kom langs en ervaar de sfeer, de gezelligheid en natuurlijk de inzet van de mannen en vrouwen!

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten