donderdag, maart 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leiden6e editie vv SJZ Internationaal Voetbaltoernooi JO13 (D-jeugd)

6e editie vv SJZ Internationaal Voetbaltoernooi JO13 (D-jeugd)

-

Op 3 en 4 juni 2017 staat alweer het internationale voetbaltoernooi voor de JO13 jeugd van SJZ voor de deur. De organisatie heeft weer veel werk verricht om een mooi deelnemersveld te krijgen. Er strijden 24 jeugdteams tegen elkaar voor een mooie grote Wisselbeker. 4 teams uit België, 2 teams uit Frankrijk en de rest is afkomstig uit heel Nederland.

Op vrijdagavond komen de buitenlandse teams aan op Sportpark Haasbroek in Zoeterwoude waarna ze gaan overnachten in sporthal de Klaverhal. Op zaterdagmorgen arriveren de rest van de teams uit Nederland. Om 9 uur is de officiële opening van het toernooi die verricht zal worden door Burgemeester Bloemen van Zoeterwoude. Hierna start het toernooi. Om 18 uur is er voor alle kinderen een gevarieerd avondprogramma. Op het programma: een barbecue, disco bij Utopia en in de kantine de finale van de Champions League.

Zondag gaan we verder met het toernooi en om 11.30 starten de finalewedstrijden. Om 13.45 uur zal de grote finale van de penalty cup gespeeld worden. Keeper Menno Vink van FC Utrecht JO19 (en Jong Oranje) zal proberen om zoveel mogelijk penalty’s te stoppen. Hierna is de prijsuitreiking. Op beide dagen zal het openlucht zwembad Haasbroek geopend zijn voor de voetballers, zodat ze een verkoelende duik kunnen nemen.

vv SJZ organiseert dit toernooi voor de 6e keer en doet dit met heel veel vrijwilligers en ook verschillende ondernemers van Zoeterwoude zetten zich belangeloos in voor dit internationale toernooi.

U bent allen het hele weekend van harte welkom om de voetballers aan te komen moedigen op het mooie sportcomplex Haasbroek aan de Nieuweweg 6 in Zoeterwoude.

Bron: SJZ (Mariel)

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read