Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

6e editie vv SJZ Internationaal Voetbaltoernooi JO13 (D-jeugd)

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Op 3 en 4 juni 2017 staat alweer het internationale voetbaltoernooi voor de JO13 jeugd van SJZ voor de deur. De organisatie heeft weer veel werk verricht om een mooi deelnemersveld te krijgen. Er strijden 24 jeugdteams tegen elkaar voor een mooie grote Wisselbeker. 4 teams uit België, 2 teams uit Frankrijk en de rest is afkomstig uit heel Nederland.

Op vrijdagavond komen de buitenlandse teams aan op Sportpark Haasbroek in Zoeterwoude waarna ze gaan overnachten in sporthal de Klaverhal. Op zaterdagmorgen arriveren de rest van de teams uit Nederland. Om 9 uur is de officiële opening van het toernooi die verricht zal worden door Burgemeester Bloemen van Zoeterwoude. Hierna start het toernooi. Om 18 uur is er voor alle kinderen een gevarieerd avondprogramma. Op het programma: een barbecue, disco bij Utopia en in de kantine de finale van de Champions League.

Brasserie buitenhuis
Amstel radler artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Zondag gaan we verder met het toernooi en om 11.30 starten de finalewedstrijden. Om 13.45 uur zal de grote finale van de penalty cup gespeeld worden. Keeper Menno Vink van FC Utrecht JO19 (en Jong Oranje) zal proberen om zoveel mogelijk penalty’s te stoppen. Hierna is de prijsuitreiking. Op beide dagen zal het openlucht zwembad Haasbroek geopend zijn voor de voetballers, zodat ze een verkoelende duik kunnen nemen.

vv SJZ organiseert dit toernooi voor de 6e keer en doet dit met heel veel vrijwilligers en ook verschillende ondernemers van Zoeterwoude zetten zich belangeloos in voor dit internationale toernooi.

U bent allen het hele weekend van harte welkom om de voetballers aan te komen moedigen op het mooie sportcomplex Haasbroek aan de Nieuweweg 6 in Zoeterwoude.

Bron: SJZ (Mariel)

 

Gerard Bol artikel
Henny’s rits artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten