Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ajax presenteert jubileumboek in Leiderdorp

Catsanddogs artikel
Rumling bouw artikel

De Amsterdamse voetbalclub Ajax organiseerde afgelopen maand een najaarstournee ter ere van het vijfentwintigste jaarboek. Eén van de locaties voor dit tournee was Boekhandel de Kler in Leiderdorp. Daar werd afgelopen zondag het jaarboek feestelijk gepresenteerd. Tijdens het evenement blikte een aantal Ajax-prominenten waaronder oud-trainer Morten Olsen terug op vijfentwintig jaar Ajax. Jaap Visser, wie kent hem niet binnen het Leidse, was ook van de partij.

Tijdens de najaarstournee werd het jaarboek 2016-2017 op drie locaties met een Ajax-show tot ‘leven gewekt’. De zojuist geopende outlet in Leiderdorp was één van deze locaties. In Amstelveen keek Frank de Boer terug op de gouden jaren ’90 en Danny Blind was te gast in de Linnaeus Boekhandel Amsterdam.

Bron: Sleutelstad.nl

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

Foto’s: J.P.Kranenburg

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten