Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Alle beslissingen nog eens op een rij: veel regioclubs (bijna) in de prijzen

Brasserie Park
Brasserie VIS artikelbanner

Het seizoen 2016/2017 heeft in onze regio drie kampioenen opgeleverd. Zeven clubs promoveerden en vier clubs degradeerden uit de klasse waarin ze dit seizoen uitkwamen. Drie clubs hadden een nacompetitie nodig om zich te handhaven (ARC, DOSR en Teylingen). Niet minder dan elf clubs speelden wel in de nacompetitie, maar dat was al dan niet in de finale het eindstation. De betrokken clubs: Noordwijk, Ter Leede, TAVV, Valken’68, DoCoS, RCL, Koudekerk, Oegstgeest, SJC, FC Boshuizen en SJZ. Hieronder het overzicht van de clubs die volgend seizoen uit zullen komen in een hogere dan wel lagere klasse.

Kampioen: Lugdunum (naar 2e klasse, za), Van Nispen (naar 3e klasse, za), Bernardus (naar 3e klasse, zo)

Promotie: FC Lisse (naar 2e divisie, za), Rijnsburgse Boys (naar 2e divisie, za), VV Leiden (naar derde klasse, za), Blauw Zwart (naar 3e klasse, za), Alphense Boys (naar hoofdklasse, zo), AVV Alphen (naar 2e klasse, zo), Altior (naar 3e klasse, zo)

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Degradatie: FC Rijnvogels (naar hoofdklasse, za), Voorschoten’97 (naar tweede klasse, za), Meerburg (naar derde klasse, zo), MMO (naar vierde klasse,zo)

Nog eenmaal de felicitaties aan alle regionale clubs die een prijs in de wacht sleepten en aan de verenigingen die het niet hebben gered: volgend seizoen nieuwe kansen!

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten