Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

ALV Productions stapt in bij Businessclub LAV

Den gapender eter artikel
Geco artikelbanner

In navolging van Sepa Green Leiden en Koetshuis ‘De Burcht’ is vandaag ook ALV Productions toegetreden tot de pas gevormde Businessclub van LeidenAmateurVoetbal.nl. Onze redactie juicht dit uiteraard toe. Bij deze een warm welkom!! Ons team hoopt dat er meer bedrijven zijn die zich spoedig aansluiten bij deze Businessclub om zodoende een ‘Go’ te krijgen voor ons zevende seizoen. Voor nu stelt ALV Productions zich alvast even kort voor.

ALV Productions is een (inter)nationaal werkende onderneming op het gebied van techniek in licht, geluid en video producties en losse verhuur. Wij zijn geen evenementenbureau maar leveren juist de productie voor uw evenement. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij creatieve en technische oplossingen voor diverse doelgroepen. Onze producten en diensten worden ingezet voor zowel kleine maar ook grote privé feesten en partijen, festivals, theater en corporate events.  Wij zijn gevestigd in Leiden, centraal in de Randstad zodat wij u gemakkelijk kunnen bereiken. Nieuwsgierig? Bekijk ons via: https://www.alvproductions.nl

Slingerland artikelbanner
Henny’s rits artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten