Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gezocht: De Beste Beschrijver Amateurvoetbal (#BBA)!

Mooi artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Wie schrijft onnavolgbaar over een away-day naar Meerburg 5? Bij wie spat de rivaliteit tijdens de plaatselijke dorpsderby van het scherm? Wie weet van een bloedeloze 0-0 nog een spektakel op papier kan maken? Leidenamateurvoetbal.nl is samen met Voetbalmagazine Staantribune op zoek naar de ‘Beste Beschrijver Amateurvoetbal’, alias de winnaar van de enige echte Broodje Bal Award (#BBA).

Wil jij jezelf of een bewezen schrijftalent nomineren? Stuur ons dan een linkje naar een verslag dat op een clubwebsite, Facebook-pagina of forum is gepubliceerd. Of zendt het verslag als bijlage naar ons toe. Uit alle inzendingen selecteren wij de komende anderhalve week een Top 3 die door gaat naar de volgende ronde.

Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Deze Top 3 bezoekt in het weekend van 8/9 april namens Leidenamateurvoetbal.nl een wedstrijd in de regio en schrijven een verslag dat op onze website wordt gepubliceerd. Vervolgens bepaalt een publieksstemming wie namens Leidenamateurvoetbal.nl meedingt naar de landelijke titel en een verslag in voetbalmagazine Staantribune. De uitreiking van de Broodje Bal Award vindt plaats op zaterdag 25 mei op de Staantribune Ledendag in Sparta-stadion Het Kasteel.

 

 

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten