Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GOL Sport trekt zich terug uit vierde klasse A (zaterdag)

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

Wat er al aan zat te komen, wordt ook werkelijkheid. GOL Sport trekt haar eerste elftal terug uit de zaterdag vierde klasse A. Het team verloor tot nu toe viermaal met dikke cijfers en had na dat aantal wedstrijden al 54 doelpunten tegen. GOL Sport verloor achtereenvolgens van Alpha (16-0), Football Factory (3-7), Oegstgeest (19-0) en afgelopen zaterdag van sv Haagse Hout (1-12). Het bestuur heeft inmiddels de KNVB te kennen gegeven het eerste team terug te trekken.

Formeel

Formeel is dat het eerste elftal komende zaterdag (met kennisgeving) niet opkomt tegen WVC en een week later niet in de uitwedstrijd tegen SEV. Daarna wordt het team automatisch door de KNVB uit de competitie gehaald wegens het tweemaal niet opkomen in één seizoen.GOL Sport stapte dit seizoen op het laatste moment nog over van de zondag- naar de zaterdagcompetitie. Met weinig succes dus. De vier reeds gespeelde wedstrijden dit seizoen van GOL Sport komen daarmee ook te vervallen. In de volgende topscorerslijst zullen ook de doelpuntenmakers tegen GOL Sport zijn geschrapt.

Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Nieuwe stand bovenin:

1 SEV 4-12-18-2

2 Alphia 3-9-16-1

3 Oegstgeest 3-9-12-3

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten