Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Loting regionaal voetbaltoernooi brengt prachtige affiches

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Deze week heeft de loting plaats gevonden van het derde regionale voetbaltoernooi. Vanaf 15 oktober gaan 29 clubs strijden om in de finale terecht te komen, die ook dit seizoen zal samenvallen met ons (zevende) Event. Op verzoek van diverse clubs en na evaluatie van het vorige toernooi wordt er gestart met twee poules met eerste-en tweedeklassers en drie poules met derde-en vierdeklassers. Deze schifting vervalt na de groepsfase. In poule A (FC Rijnvogels) en poule B zijn Ter Leede en SJC ingeloot met hun tweede team/O23 hieronder aangeduid met reserves (res.). De eerste speelronde loopt tot uiterlijk 20 januari waarna spoedig de openbare loting zal plaatsvinden voor de tweede ronde tot en met finale. De knock-out fase worden gespeeld tussen 1 februari en 1 maart. De kwartfinales vinden plaats in maart en in april worden de twee halve finales gespeeld. In dit vermelde schema komen clubs dus niet in de knoop met de finale van de competitie of de nacompetitie. Binnenkort volgt er meer informatie over het toernooi. Vanzelfsprekend zal LAV de nodige wetenswaardigheden delen via de website en app.

Poule A: DOSR, FC Rijnvogels (res.), FC Boshuizen, UVS, AVV Alphen, RCL, DoCoS

Poule B: Ter Leede (res.), SJC (res.), Voorschoten’97 (za), Valken’68, Lugdunum, Foreholte

Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Poule C: LSVV’70, SJZ, Meerburg, Football Factory, Oegstgeest

Poule D: ASC, FC Rijnland, Koudekerk, UDO, VVSB (za), Kagia

Poule E: Voorschoten’97 (zo), Roodenburg (zo), Stompwijk’92, VV Leiden, Roodenburg (za)

Vanuit poule A plaatsen de eerste vier clubs zich voor de volgende ronde. Vanuit de overige poules de eerste drie teams!

 

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten