Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Mooie deal voor afname banners voor sponsoren

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

Met nog vier dagen te gaan wordt het alsmaar spannender. Mag en kan Leidenamateurvoetbal.nl door voor het zevende seizoen of gaan de clubs de competitie in zonder onze verslaggeving? Om bedrijven nog eens extra tegemoet te komen, onze bannerprijzen zijn immers al aantrekkelijk te noemen, is er nu ook een extra aanbieding. Bij afname van een banner op onze website of onze app wordt een gratis buttonbanner aangeboden. Dit tot en met aanstaande vrijdag. Aantrekkelijker kunnen wij het niet maken! De prijzen voor een rubriekbanner, blokbanner en artikelbanner zijn dit seizoen niet verhoogd en komende respectievelijk uit op 600, 500 en 400 euro (exclusief btw). Een buttonbanner ter waarde van 400 euro bieden wij dus gratis aan. Let wel, deze aanbieding vervalt na een eventuele ‘Go’ na vrijdag 15 september 00.00 uur. Doet uw bedrijf mee? Samen een mooie toekomst tegemoet en weer volop aandacht voor niet minder dan 22 regionale voetbalclubs?

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

One Comment

  1. Hans Wesselman

    16 september 2017 at 19:29

    Beste redactie,
    LAV moet natuurlijk blijven en wil graag een vrijwillige donatie doen. Maar wat is jullie banknr. kan het nergens vinden?
    mvg, Hans Wesselman

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten