Nieuwjaarsfestiviteiten bij de regioclubs

Voetbalnieuws-leiden
Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

Traditioneel zijn er in de eerste week van januari tal van feestelijke bijeenkomsten bij de clubs. Er is geen vereniging of er is wel een nieuwjaarsreceptie en/of een wedstrijd tussen het ‘oude’ eerste elftal tegen het huidige. Hieronder een overzicht.

  • ,,We trappen het traditionele eerste weekend van het eerste jaar weer af met de Voorschoten ’97 voetbalquiz op vrijdag 5 januari 2018. Inschrijven kan inmiddels en wel per koppel vanaf a.s. zaterdag 25 november door een e-mail te sturen naar…… “
  • De dag erna bij Voorschoten’97 (zaterdag 6 januari 2018) is het tijd voor het inmiddels derde oliebollentoernooi. Het gaat om een 6-tegen-6 toernooi op een kwart veld zonder keeper met kleine doeltjes. Vanaf heden is het mogelijk jouw team (spelers dienen 17 jaar of ouder te zijn) in te schrijven bij …”
  • TAVV houdt op 6 januari een Snerttoernooi met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Deze zaterdag blijkt dé dag voor deze gelegenheid om elkaar het allerbeste toe te wensen. Receptie bij: Zwammerdam, Kagia, Valken’68, Voorschoten’97, SJZ. Bij FC Rijnland is op 6 januari een nieuwjaarsfeest.
  • ,,Maandag 1 januari 2018 vanaf 15.00 uur bent u allen van harte welkom op de nieuwjaarsborrel deze zal plaats vinden in de gezellige kantine van Lugdunum en ondersteund worden met live muziek van Marco van Kints.”
  • Het nieuwe jaar van DoCoS begint met de nieuwjaarsreceptie. Op zaterdag 6 januari 2018 is er gelegenheid voor alle DoCoS-leden om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar te wensen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden 14 jubilarissen gehuldigd, omdat zij langer dan 40 jaar lid zijn van de club.
  • VV Leiden: ,,Proosten op het nieuwe jaar en onze gezondheid? Dat doen we graag met onze leden van VV Leiden, die zorgen voor een hapje en een drankje op 13 januari. Van 16.00 uur ben je van harte welkom in de kantine.”
  • Op zondag 7 januari zal een selectie van voormalig selectiespelers van Warmunda het opnemen tegen de huidige zondagselectie. Na afloop zal de traditionele nieuwjaar receptie plaatsvinden!
  • Bij SJZ vinden ze dat ook een goed idee: ,,Nieuwjaarswedstrijden Oud SJZ – SJZ 1.”
    ,,Langs deze weg nodigen wij u uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van RCL op woensdag 3 januari 2018. Helaas kunnen wij u nog niet ontvangen in ons prachtige nieuwe multifunctionele clubgebouw. Daarom vindt de nieuwjaarsreceptie dit jaar plaats bij Brasserie Park, Van Diepingenlaan 2 in Leiderdorp. Aanvang 20.00 uur. Wij wensen u en uw naasten alvast fijne feestdagen, een mooie jaarwisseling en een sportief 2018 toe!

Alle medewerkers van leidenamateurvoetbal wensen alle volgers van het regionale voetbal een gezond en fantastisch 2018!

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek