Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Overzichtje inhaalprogramma 25/02: periodetitel voor Valken’68, weer verlies FC Rijnvogels

Mooi artikelbanner
Catsanddogs artikel

Morgen is het weer tijd voor de verslagen van de gespeelde inhaalwedstrijden van vandaag, maar nu in vogelvlucht alvast de hoofdpunten. In 2C veroverde Valken’68 de periodetitel na een doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij RCL. Beide ploegen kregen amper kansen en de einduitslag was volledig in lijn met het gebodene. Trainer Arie van Duijn van de Valkenburgers vond het treffen niet hoogstaand, maar was uiteraard wel in zijn nopjes met de gewonnen prijs. ,,Officieel hebben we er nu twee, want we zijn ook veilig. Elk prijsje moet je waarderen tenslotte. Uiteraard willen we meer, maar we hebben het benodigde punt binnen en dat is het belangrijkste van vandaag.”

In de derde divisie worden de problemen van FC Rijnvogels per week groter. In en tegen Scheveningen werd met 3-0 verloren en op die uitslag viel weinig af te dingen. Het team van John Blok is nu de nieuwe koploper, doordat Rijnsburgse Boys na een heerlijke topper met 4-3 IJsselmeervogels de baas was. De Katwijkers, die Jaap van Duijn zes wedstrijden kwijt zijn na zijn ongepaste gedrag tegen Quick Boys vorige week, bleven achter op de zelfdse stek, maar zagen Capelle verder weglopen op de ranglijst. Alle hens aan dek dus voor de brigade van Hein van Heek.

In 2C schoof Valken’68 door naar de tweede plaats ten koste van DoCoS. De beide ploegen hebben een gelijk aantal punten, maar het doelsaldo van de Duyfrak-bewoners is aanmerkelijk beter. RCL blijft na de 0-0 op de Bloemerd op de vierde plaats staan met een punt achterstand op de regiogenoten. Het gaatje naar koploper Te Werve liep wel op naar vier punten.

Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

In 4A klom Van Nispen naar de tweede stek door Wassenaar ruimschoots aan de kant te schuiven: 7-0. Blauw Zwart is nu derde op de ranglijst. Lijstaanvoerder Oegstgeest heeft nog drie punten marge op de ploeg uit De Zilk. In Leiden-Noord deelden Roodenburg en UDO de punten (1-1), waarbij de beide teams pas in de slotfase scoorden. De Leidse ploeg als eerste. FC Rijnland liep verder weg op de formatie van Nino Poulina door een eenvoudige zege op hekkensluiter WVC: 7-0.

 

Rebel Horeca artikelbanner
Seven gifts artikel

2 Comments

 1. Dick Zwartepoorte

  27 februari 2017 at 10:46

  Beste redactie,

  Helaas lees ik niets over het niet opkomen van VVSB ZA voor de wedstrijs tegen KSDMARINE. Om 11.15 belt een speler af i.v.m. carnaval. Kijk dat vinden wij nou a sociaal te term die u redactie graag overneemt van trainers uit de Leidse regio al het om KSDMARINE gaat. Navraag bij een bestuurslid van VVSB geeft de volgende reactie: oh de zaterdag ja dat is recreatie… Schrijf dan ook geen standaard team in.
  Dick Zwartepoorte
  KSDMARINE

  • Redactie

   Redactie

   28 februari 2017 at 15:48

   Beste Dick,
   Dank voor je bericht. Uiteraard vindt onze redactie deze handelswijze ook zeer onjuist en verwerpelijk.
   Je speelt competitie en daarmee ga je verplichtingen aan. Enkel schrijven wij over clubs die bij ons zijn aangesloten
   en dat is VVSB niet. Wel nemen we dit soort berichten mee in onze wekelijkse rubriek ‘Lopend Vuurtje’. Deze wordt
   later in de week geplaatst. Dus het is NIET zo dat wij Leidse of regionale clubs anders zien dan andere clubs.
   Aanstootgevende quotes over andere clubs anders dan Leidse of regionale clubs hier proberen wij zoveel mogelijk niet te benutten.
   Hopende op uw begrip.

   Redactie LAV

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten