Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Promofilmpje ‘Leids Voetbalkwartiertje’

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

Heeft u ook genoten van de eerste drie afleveringen van ‘Leids voetbalkwartiertje’? Wij hebben het met veel plezier gemaakt en hopen dat er nog vele afleveringen zullen volgen. Nummer vier staat al voor de deur en is weer een aanrader! Om dit programma te kunnen blijven maken hebben wij wel steun nodig in de vorm van advertising, sponsoring of andere tegemoetkomingen. Voor 100 euro bestaat al de mogelijkheid om een uitzending bij u op locatie op te nemen. Zo kwam de eerste uitzending tot stand met behulp van Spaans restaurant Casa Ramon, de derde editie werd opgenomen in De Uyl van Hoogland en bij de meest recente aflevering was De Vergulde Vos gastheer. Een digitale banner aan het begin en eind van elke afzonderlijke uitzending is ook mogelijk voor slechts 100 euro. Vanuit andere locaties, anders dan bijvoorbeeld een eetgelegenheid of café, opnames maken is uiteraard ook mogelijk

‘Leids voetbalkwartiertje’ is een nieuw tv-programma dat aandacht geeft aan alle aspecten van de Leidse (regionale) voetbalwereld. Het wordt gemaakt door mediapartners LeidenAmateurVoetbal.nl. en Sleutelstad. Elke laatste donderdag van de maand-enkel niet op Koningsdag- zenden we een nieuwe editie uit. De beelden zijn terug te vinden op LeidenAmateurVoetbal.nl (ook onder het kopje op homepage LAV-TV), Sleutelstad.nl en via het youtube kanaal ‘Leids voetbalkwartiertje’. Helpt u ons om ‘Leids voetbalkwartiertje’ te kunnen voortzetten? Meld u dan aan bij sport071@sleutelstad.nl of redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Suggesties voor bepaalde items zijn uiteraard ook welkom!!

Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Nu even een compilatie van eerder uitgezonden beelden.

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten