Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Rondleiding bij cricket-en voetbalclub ASC

Brasserie Park
Duke of Oz artikel

Op 11 oktober verzorgt RAP Leiden een rondleiding bij het nieuwe clubhuis van cricket- en voetbalclub ASC. De club uit Oegstgeest is een van de oudste sportverenigingen van Nederland en verhuisde in het laatste weekeinde van augustus van de locatie aan de Duivenvoordestraat naar het nieuwe sportcomplex in de Overveerpolder.

Het moderne clubhuis is ontworpen door Stol Architecten uit Lisse. Architect Jean-Paul Corèl verzorgt de rondleiding. ,,Het concept van het clubhuis is gebaseerd op eenvoudige volumes zoals die in de polder voorkomen; langgerekte boerenhuizen en eenvoudige boerenschuren. Door daar een huiselijk element aan toe te voegen, een schoorsteen, ontstond het concept voor het clubhuis. Buiten manifesteert de schoorsteen zich als baken in het landschap en prikt het door de zichtlijnen.”

De rondleiding  is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dat kan via http://RAP Leiden

Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Foto: J.P.Kranenburg

Bron: mediapartner Sleutelstad FM

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten