Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RTV Katwijk trapt voetbalseizoen af met trainersshow

Brasserie Park
Geco artikelbanner

Komend weekend komt de voetbalplaneet weer in beweging. Na een verplichte rustpauze worden de poorten van de Tweede en Derde Divisie geopend. Traditiegetrouw staat de sportredactie van mediapartner RTV Katwijk, de lokale omroep van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, stil bij de start van de voetbalcompetitie. Vrijdagavond vanaf 19:00 uur – in een speciale radioshow – schuift een parade aan hoofdtrainers aan tafel. Het decor wordt gevormd door het sponsorhome van tweededivisionist Rijnsburgse Boys.

De tafelbezetting is als volgt:

19:00u (Derde Divisie): Jan Zoutman (Quick Boys), Richard Plug (Odin ’59), Peter Wubben (Spijkenisse) en John Blok (Scheveningen)

Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

20:00u (Tweede Divisie): Dick Schreuder (Katwijk), Pieter Mulders (Rijnsburgse Boys), Jochem Twisker (ASV De Dijk) en Niek Oosterlee (GVVV).

Voetballiefhebbers in en buiten de gemeente Katwijk hoeven niks te missen van deze spetterende seizoensopening. Luister mee via de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ en je bent op de hoogte van het laatste nieuws rond de Tweede en Derde Divisie.

REM artikelbanner
Johlex bouw artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten