Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Samenwerking tussen easyActive en RCL

Brasserie VIS artikelbanner
Catsanddogs artikel

Op 19 september j.l. is er een samenwerkingsverband getekend tussen easyActive (voorheen easyFit Felter) en RCL, beiden gevestigd in de Bloemerd. EasyActive en RCL zijn van mening dat de sportverenigingen in de Bloemerd elkaar moeten steunen.Beiden hebben immers als doel om zoveel mogelijk mensen lekker te laten sporten en fitter en gezonder te maken. EasyActive zal gratis revalidatiefitness verzorgen voor alle leden van RCL. Maarten de Fockert van fysiotherapie Ommedijk is hierachter de drijvende kracht.

Ook is er voor het Heren 1 team de mogelijkheid om in de zomer- en winterstop bij easyActive kosteloos hun conditie op peil te houden. Het is noodzakelijk om gedurende de stops fit te blijven, zo voorkom je blessures en optimaliseer je de behaalde resultaten. Voor zowel de selectieteams als de breedteteams is er een mooie korting op het abonnement afgesproken. Zelfs voor familieleden van RCL leden is er een leuke startersaanbieding van een gratis eerste maand!! EasyActive werkt al samen met Alecto en BV Leiderdorp. Met RCL als nieuwe partner kunnen we zorgen voor een sportiever en fitter Leiderdorp.

Bert de Kroon, hoofdbestuur RCL

Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

Gerard Bol artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten