Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Schoonmaakbedrijf Gebr. van Voorthuijzen nu ook in onze Businessclub!

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Op de laatste dag voor de deadline, vanavond om 00.00 uur, heeft zich opnieuw een bedrijf aangemeld voor onze pas gevormde Businessclub. De gebroeders van Voorthuijzen hebben zich aangemeld voor 3 jaar! Daarmee zijn we weer een stapje dichterbij gekomen. De motivatie van Raymond, die ook sprak namens zijn broer Michael, was glashelder. ,,LAV mag niet stoppen. We genieten er al zes jaar van en jullie doen het supergoed! Als we een dergelijk initiatief laten lopen in Leiden klopt er iets niet. Samen komen we ergens.”

Kent u het bedrijf (nog) niet? Bij deze een korte introductie. ,,Schoonmaakbedrijf Gebr. van Voorthuijzen biedt u een uitgebreid aanbod aan professionele schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van interieur onderhoud en bouwopruiming van diverse objecten, waaronder: kantoren, bedrijfsruimte, sporthallen, fitnessruimtes, horecaruimtes, scholen etc.  Een schone leef- of werkomgeving is gezonder en geeft meer plezier, maar ook van onze prijsstelling wordt u ronduit vrolijk.
Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met als werkgebied Leiden en omstreken. Uiteenlopende klanten zoals kantoren, scholen, huisartspraktijken, studentenpanden en kinderdagverblijven, maken gebruik van onze diensten. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn hierbij onze hoogste prioriteit. Onze flexibiliteit komt naar voren in de diversiteit van ons aanbod maar ook in de tijden waarop wij voor u werken. of dit nou overdag, ‘s avonds of juist in de vroege ochtend uren is, onze schoonmakers staan voor u klaar. Een goede service, kwaliteit van schoonmaakdiensten en een gezonde werkethos kenmerken onze onderneming.”

Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Brasserie meelfabriek
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten