Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Steun ons en ga vriendschap aan!

Geco artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

club van 071

VRIEND WORDEN VAN LEIDENAMATEURVOETBAL.NL?

Leidenamateurvoetbal gaat bijna beginnen aan het zevende seizoen van de verslaggeving van het regionale amateurvoetbal. Met een team voetbalgekke liefhebbers vullen we wekelijks de website met artikelen uit eigen hand, foto’s van onze cameramannen en video’s van onze filmtechneuten. Daarnaast organiseren we activiteiten als het VoetbalEvent, een regionale Cup en de jaarlijkse Voetbalquiz. En er ligt meer op de plank! Met z’n allen beleven we hier veel plezier aan. En volgens de vele reacties de volgers niet minder.

Amstel radler artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

Jaarlijks voeren we binnen ons team de discussie over ‘hoe nu verder’. De kosten en baten zijn zeker niet in evenwicht en betekent ieder seizoen dat we de balans moeten opmaken om wel of niet nog een seizoen door te gaan. Ook proberen we nieuwe inkomstenbronnen te bedenken, maar dit blijkt tot nu niet afdoende te zijn om de hoeveelheid werk overeen te laten stemmen om uit de kosten te komen.

In onze zoektocht hebben we overwogen om de berichten op de site niet meer allemaal gratis aan te bieden, maar te gaan werken met een vergoeding voor bepaalde artikelen (Blendle), zoals bijvoorbeeld bepaalde kranten en websites als http://www.catenaccio.nl/ doen. Dit voelt voor ons echter niet goed en is, ons inziens, niet de oplossing die we nu willen. Een abonnement op de site is een andere optie, maar ook dat willen we niet verplicht stellen.

Toch willen we een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leids regiovoetbal. Een financiële bijdrage die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Zie het als een vrijwillig gebaar richting ons team. Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl  laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl.

Gezien het bovenstaande doet ons team de noodzakelijke oproep om ons werk te steunen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Elke bijdrage is welkom en diverse Vrienden van LAV hebben zich al aangesloten! Onze redactie is hier heel blij mee en dankt deze Vrienden voor hun bijdrage. U kunt Vriend worden van leidenamateurvoetbal.nl  en daarmee toetreden tot de club van 071 door uw gegevens onderaan in te vullen en een bijdrage over te maken op rekeningnummer : NL14 ABNA 0470 196653 t.n.v. leidenamateurvoetbal o.v.v. Club van 071

Iedere ondersteuning- in dit geval voor een compleet voetbalseizoen- wordt gewaardeerd, ook als dat zou gaan om andere gestes van particulieren of bedrijven (denk aan kortingsbonnen, gratis producten etc!). Het zou wel mooi zijn wanneer de eventuele geldelijke minimale inleg van een particulier € 7.10 zou zijn, als verwijzing naar het kengetal van de sleutelstad. Een veelvoud of ander bedrag is uiteraard ook welkom. Onze redactie hoopt dat aanmeldingen vanuit het bedrijfsleven in lijn zijn met de eventuele mogelijkheden en gunfactor voor ons werk. Naast de naamsvermelding zijn er op regelmatige basis prijzen te winnen en daar blijft het niet bij….!

Uw naam (verplicht)

Stelt prijs op publicatie van naam bij publieke 071 ledenlijst?
JaNee

Indien 'Ja' bij vorige vraag. Welke naam mogen we vermelden?

Indien u liever een eigen logo wilt tonen dan deze bijgaand meesturen (bestand <500kb):

Uw email

Uw bedrag

captcha

Vriend van Bert Peet
Diana en Paul vriend van
Lijten vriend
Linda en jeroen vriend van
Petersen vriend
Vriend van Koetshuis
Wesselmans vriend
Rademakers 2 vriend
Bakker vriend
Kanbier vriend
Vrienden van De Riddertjes
Benninga vriend
Sin vriend
Wim Visser Vrienden van
Heijden vriend
Vershoor vriend
Ton Paulidus vriend van
Ted den Hollander Vriend van
Broeck vriend
Broeck 2 vriend
JJ Kanbier vriend
Rosdorff vriend
Sjaak van Haastrecht vriend
Vriend van ettinger
Piep vriend
Langejans vriend
Richard Heruer vriend van
Huisman vriend
Siere vriend
Casaramon vriend van
Kanbier vriend van
Broughton vriend
Jousma vriend
Siere vriend
Kees Kanbier vriend van
Nagetegeller vriend
Chen vriend
Cuijpers vriend
Rademakers vriend
Wijngaard vriend
Peter Slingerland vriend van
Entzinger vriend
Bohemen vriend
Wim en Marja de jong vriend van
Vrienden van Bert de Kroon
Bol vriend
Nibbelink vriend
Dick Barnhoorn vriend van
Jong vriend
Fase vriend
Pouliuna 2  vriend
Philippo vriend
Scholten vriend
Vrienden van APEK
Vriend van Arie Koeman
Meerburg viend
Koelink vriend
Familie Wijnalda vrienden van
Pieter Versnel vriend van
Maatwerk vriend van
Beveren vriend

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten