Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Update: Beste Beschrijver Amateurvoetbal (#BBA)

Rumling bouw artikel
Mooi artikelbanner

Op basis van onze oproep, stromen de aanmeldingen voor de Beste Beschrijver Amateurvoetbal (#BBA) inmiddels binnen. Je hebt nog tot dinsdagmiddag 12 uur om schrijftalent te nomineren. Dit doe je door een een bestaand wedstrijdverslag via een linkje of een bijlage naar ons toe te zenden. Aanstaande woensdag maken wij bekend welke 3 schrijvers doorgaan naar de regionale playoffs.

In die regionale playoffs bezoekt de Top 3 aanstaand weekend een wedstrijd in de regio en schrijft daarover een bloemrijk verslag dat op Leiden Amateurvoetbal wordt gepubliceerd. Vervolgens kan er via staantribune.nl gestemd worden op het beste verslag van onze regio. De winnaar gaat door naar de finaleronde en maakt kans op de enige echte Broodje Bal Award.

Meer informatie op:

Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner

De Beste Beschrijver Amateurvoetbal

 

Van Marwijk artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten