Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Vanaf 15 maart verkorte procedure categorie A

Brasserie Park
Catsanddogs artikel

Om in de eindfase van de competitie een eerlijker verloop te waarborgen, is vanaf 15 maart tot aan het einde van het seizoen de verkorte procedure van kracht. Deze verkorte procedure is van toepassing op alle wedstrijden die vallen in de categorie A van zowel veldvoetbal als zaalvoetbal.

De verkorte procedure geldt als een wedstrijd niet is gespeeld of niet is uitgespeeld, er gemotiveerd aangifte is gedaan van een niet-gerechtigde speler of er sprake is van ernstige ongeregeldheden vóór, tijdens of na de wedstrijd waarbij het bestuur amateurvoetbal verzoekt om toepassing van de verkorte procedure.

Om het voor de tuchtcommissie mogelijk te maken in deze fase van de competitie snel uitspraak te kunnen doen moeten alle rapporten en verklaringen binnen één werkdag na de wedstrijd op het bondskantoor of betreffende steunpunt aanwezig zijn. De verklaringen kunnen naar onderstaand e-mailadres worden gestuurd. De tuchtcommissie doet daarna zo snel mogelijk uitspraak.

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner

Bron: KNVB.nl

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten