Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Vijf nieuwe businessleden voor Leidenamateurvoetbal.nl

Catsanddogs artikel
Mooi artikelbanner

Ook de voorbije dagen is er hard gewerkt aan de toekomst van Leidenamateurvoetbal.nl. En met succes!! Recent werd de Businessclub LAV opgericht en dat leverde al ras enkele aanmeldingen op. Onder de noemer ‘goed voorbeeld doet volgen’ ging de bal verder rollen en dit heeft tot uitbreiding geresulteerd. Onze redactie spreekt een warm welkom uit naar: Mooi van Schouten, Bos Van der Burg advocaten, Reclamebureau REM, Rabobank Leiden-Katwijk en Knijnenburg &Van der Klugt Verzekeringen/Hypotheken. Binnenkort zal onze redactie deze nieuwe leden nader introduceren op deze website. Eerder kwamen er al aanmeldingen binnen van Sepa Green Leiden, Koetshuis De Burcht, ALV Productions en Schoonmaakbedrijf Gebr. Van Voorthuijzen. Het heeft er toe bijgedragen dat ons team verder kan met de werkzaamheden en daar zijn wij super blij mee. Uiteraard staat de deur open voor meer partners zodat de werkzaamheden verder kunnen worden geprofessionaliseerd en we ook een waarborg hebben voor de toekomst. Dit in het belang van het regionale voetbal!

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

One Comment

  1. Dick Barnhoorn

    20 september 2017 at 09:33

    Beste mensen van LAV met name oprichter Hennie Kanbier. Gefeliciteerd met het doorgaan van de site! In de loop der jaren ben ik verknocht aan jullie site. Elke dag kijk ik wel een paar maal of er nog nieuwsgaring omtrent het Leidse/regio voetbal is te lezen? Wel hier aan geen gebrek, deskundig, objectief en betrouwbaar is de kracht van de site Leiden Amateur Voetbal. Ik weet nog goed het begin van jou [Hennie] toen je het idee bij mij opperde, of dit in Leiden wel zou kunnen? Zelf was ik toen nog voorzitter bij v.v. GHC, en was er gelijk voor.Leek me een prima idee elke dag op de hoogte van al het ”Leidse” voetbalnieuws. Wel zag ik in dat dit ongelofelijk veel werk met zich mee zou brengen, naast je dagelijkse werkzaamheden als journalist bij het Leidsch Dagblad. Daar er veel werk in de avonduren en niet te vergeten in de weekenden zou plaats vinden! Doch je hebt met medewerking van diverse collega’s er al 6 jaar een heerlijk stuk nieuwsgaring bij gebracht in menig huiskamer. Dank hier voor Hennie, en op naar een geweldig 7e seizoen van LAV. Een sportieve groet; Dick Barnhoorn/ Ere voorzitter van; L.v.v. De Sleutels en v.v. GHC.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten