Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorschoten ’97 organiseert opnieuw 7×7 toernooi

Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Na het succesvolle 7X7 toernooi, door de KNVB georganiseerd op 19 mei jongstleden, heeft de Evenementencommissie van Voorschoten ’97 de smaak te pakken. Als vervolg organiseert de club op vrijdag 25 augustus het Lustrum 7×7 toernooi op sportpark Adegeest. Het toernooi wordt georganiseerd voor teams heren 35+, heren 45+ en dames 30+.

Vooral voor de poules heren 45+ en dames 30+ zijn wij nog op zoek naar teams die het leuk vinden een sportief potje te voetballen, vlak voordat de competitie weer aanvangt. Het toernooi zal om 19.30 aanvangen en afhankelijk van het aantal deelnemende teams zullen de wedstrijden 15 of 20 minuten duren.

Het 7×7 voetbal is bij Voorschoten ’97 niet onbekend. Momenteel heeft de club uit Adegeest al twee herenteams en drie damesteams in de vrijdagavondcompetitie voetballen. Gedurende deze competitie wordt er 8 maal per jaar (4x najaar, 4x voorjaar) tegen diverse tegenstanders gespeeld, waarbij elk team in de competitie eenmaal als gastheer fungeert.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

Net zoals het voorgaande toernooi zal ook Voorschoten’97 ditmaal zorgen voor een gezellige 3e helft.

Deelnemen of meer info? Stuur een e-mail naar marinusvdpeet@gmail.com

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten