Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

FC Rijnvogels haalt Leonard op bij Rijnsburgse Boys

Brasserie Park
Vergulde vos artikelbanner

FC Rijnvogels heeft zich voor komend seizoen versterkt met Joost Leonard. De 34-jarige aanvaller komt over van competitiegenoot Rijnsburgse Boys, waar hij door de komst van Giovialli Serbony niet meer op veel speeltijd kon rekenen.

In Rijnsburg, waar de routinier aan zijn tweede seizoen bezig is, kwam Leonard tot dusver tot veertien competitietreffers. Dit seizoen was hij al goed voor zeven treffers in de derde divisie.

FC Rijnvogels is voor Leonard zijn vijfde club, nadat hij voorafgaand aan zijn periode in Rijnsburg speelde voor Katwijk, Noordwijk en FC Lisse. Bij die laatste club begon hij met voetballen. Op de Kooltuin wordt het voor de centrumspits een weerzien met trainer Hein van Heek, met wie Leonard bij Noordwijk al samenwerkte.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Bron foto: FC Rijnvogels

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten