Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Hoofdklasse A: voorbeschouwing FC Rijnvogels-Rijsoord (plus interview)

Brasserie Park
Rumling bouw artikel

VOORBESCHOUWING FC RIJNVOGELS-RIJSOORD

Het is alweer de zesde wedstrijd die aanstaande zaterdag op de agenda staat. Tevens de zesde poging voor de thuisclub om eindelijk de eerste overwinning te kunnen gaan boeken. Op de Kooltuin wacht debutant Rijsoord die tot op heden prima presteert. Met twee overwinningen en drie gelijke spelen zijn zij nog ongeslagen en hebben slechts twee tegendoelpunten, het minste van allemaal. Dat moet getuigen van een zeer solide defensie waar de vogels mee te maken krijgen. De frontlinie van de thuisclub is nog immer naarstig op zoek naar munitie want het schoot in vijf wedstrijden slechts pas drie keer in de roos, een aantal dat erg schamel genoemd mag worden. Zeker met mannen als Jaap van Duijn, Joost Leonard en Arno Dijkstra in de frontlinie. Laatst genoemde is overigens al een paar weken geblesseerd. Afgelopen zaterdag lag in de slotminuut de eerste overwinning voor het grijpen, maar de inzet van Jim Havenaar belandde in de handen van doelman Danny Koning. Zowel spelers als de trouwe aanhang snakken naar de eerste overwinning om enigszins uit de onderste regionen weg te verdagen. Als de rode vogels de vleugels nu eens wijd uitspreiden mogen ze tegen de ‘blauwen’ uit Rijsoord toch zeker weer geen blauwtje oplopen?

Nog meer voorbeschouwing? Kijk de herhalingen van het sportprogramma RTV Katwijk waarin doelman Jeffrey Verkerk aan de tafel zat. De goalie weet haast zeker dat de eerste drie punten aanstaande zijn.

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

Of bekijk en beluister Verkerk via deze link!

https://www.rtvkatwijk.nl/2017/10/rtv-sport-2-10-2017/

Verkerk Man of the Match in het met 0-1 verloren duel tegen Noordwijk (9 september j.l.)

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten