Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Joost Leonard trekt stekker eruit bij hoofdklasser FC Rijnvogels

Drankenhandelleiden artikelbanner
ALV artikelbanner

Hoofdklasse A (zaterdag)-Joost Leonard stopt per direct met selectievoetbal bij FC Rijnvogels.Omdat het voetballen bij FC Rijnvogels niet meer viel te combineren met werk en privé heeft Joost Leonard besloten om per direct te stoppen met selectievoetbal bij FC Rijnvogels. FC Rijnvogels betreurt, maar respecteert zijn besluit en bedankt Joost voor zijn diensten, aldus de website van de Katwijkers.

De spits scoorde in dit seizoen tweemaal voor de ploeg van eerder Hein van Heek en nu Jimmy Simons. Eerder kwam de speler uit voor FC Lisse, Noordwijk, Katwijk en Rijnsburgse Boys. Onze redactie zal de aanvaller zo snel mogelijk trachten te spreken voor een korte uitleg en om even terug te kijken op zijn fraaie loopbaan in het amateurvoetbal.

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten