Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Korte nabeschouwing Kevin Wijmer op FC Rijnvogels-AFC

Brasserie VIS artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Hoofdklasse A (zaterdag)- En ook in het eerste speelweekeinde van november bleef de tweede zege van FC Rijnvogels uit. Tegen het Amsterdamse AFC werd het 1-1, zie ook het geplaatste verslag. Na afloop sprak Piet van Kampen kortstondig in de regen met sterkhouder Kevin Wijmer.

,,Het had er de hele wedstrijd net zo vanaf moeten spatten als toen wij met tien man speelden”, blikt de teleurgestelde aanvoerder na het 1-1 gelijkspel tegen AFC terug. ,,Die rode kaart van Jeffrey Verkerk maakte blijkbaar iets in ons los. We wisten echter wel dat het lastig zou worden maar we lieten de koppies niet hangen en hadden meer verdiend. In het begin van de wedstrijd dwongen we kansen af en waren we beter en na de 1-0 leek er niets aan de hand en de gelijkmaker kwam door onoplettendheid uit de lucht vallen”, baalt Wijmer nog na. ,,Het was een mannelijke wedstrijd en ik praat liever niet over de arbitrage”,  sprak hij wijselijk. ,,Ik ben trots op het team dat met 10 man toch nog voor de winst ging. Dat zegt iets over de stapjes die we maken.”

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten